Despre noi - Toposma - Topograf Mures
5751
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-5751,mkd-core-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,onyx child-child-ver-1.0.0,onyx-ver-1.4.1,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Despre noi

Despre noi:

Toposma a apărut din nevoia unor oameni de a arăta ca într-o lume modernă, în care tehnologia a devenit mai importantă decât relațiile umane, este posibilă oferirea unor servicii care să respecte vechile valori: responsabilitate, corectitudine și respect.

Pentru că o lume mai bună trebuie să pornească de la fiecare din noi, căutăm continuu să ne facem prieteni, nu clienți, să ajutăm cu gândul la rezolvarea problemelor, nu doar cu gândul la câștigurile materiale, realizarea obiectivelor tale, să fie succesul muncii noastre.

Ing. Smaranda Fabian

Administrator

Pentru mine, activitatea de topograf, reprezintă o mare responsabilitate întrucât obiectul muncii mele îl constituie bunurile imobiliare, terenuri și construcții, de mari valori materiale. Caut să fiu, împreună cu familia TOPOSMA, un profesionist desăvârșit și prin munca depusă, să dovedesc un simț dezvoltat al răspunderii și corectitudinii.

Ca prestator de servicii, în contactul cu beneficiarii, vreau să dezvolt relații bazate pe respect reciproc, încredere și confidențialitate.

Despre noi va spun că dispunem de toate cunoștințele și aparatura necesară pentru realizarea unor lucrări de calitate, astfel că vă invit să apelați la noi și să ne puneți la încercare.

O parte din beneficiarii serviciilor noastre, care pot garanta seriozitatea noastra:

MOL ROMANIA
SBR SOLETANCHE BACHY FUNDATII
HOLCIM
AGENȚIA BNR TARGU MUREȘ
SNGN ROMGAZ
TIAB S.A.
ROMOIL S.A.
ALPINA S.A.
PESCALIMENT
ROMUR INVEST
DREAM DEVELOPMENT
WAPO SERVICE
CELIN
ASSET PORTOFOLIO SERVICING ROMANIA
GRAPHEIN
ELDI BRUTARIA
AGRITERENURI
AGROPREST
AGROPREST PRODCOM
FITOPREST
AGROSEM IMPEX
AGROROM IMPEX
CHEMARK ROM
GEORGE CONSTRUCT
GRISOL
KAUNOS DESIG
CIVILPROIECT
PEER CRISTPOH

ASPHAROM
VITRUVIO
SOLIERA EXIM
OLESTE
IMOBILE SCALIGERA
GENERAL TEHNIC
DANBORCOM
THETACAD MEASUREMENTS
ROLL PRODCOMIMPEX
PROSERVICE&CONSULTING
TIME COM
FUN & SUN FARM
CONSILIUL JUDETEAN MURES
PRIMĂRIA RUȘII MUNȚI
PRIMĂRIA CHEȚANI
PRIMĂRIA BAND
PRIMĂRIA NADEȘ
PRIMĂRIA HODAC
PRIMĂRIA FĂRĂGĂU
PRIMĂRIA VALEA LARGĂ
PRIMĂRIA SOLOVĂSTRU
PRIMĂRIA CAMPIA TURZII
PRIMĂRIA SANTANA DE MURES