Ne-am mutat pe Cuza Voda 87,Tg-Mures
6383
post-template-default,single,single-post,postid-6383,single-format-standard,mkd-core-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,onyx child-child-ver-1.0.0,onyx-ver-1.4.1,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,vertical_menu_background_opacity_over_slider vertical_menu_background_opacity_over_slider_on,smooth_scroll,no_animation_on_touch,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Ne-am mutat pe Cuza Voda 87, Targu Mures, Mures

Ne-am mutat pe Cuza Voda 87, Targu Mures, Mures

 • Avem deosebita plăcere să vă anunțăm că ne-am mutat într-un spațiu pe gustul nostru care cu siguranță o să vă placă și vouă.
 • Principalul aspect de care am ținut cont a fost acela de a fi mai ușor accesibili pentru voi, clienții noștri, astfel că noua noastră „casă„ se află pe strada Cuza Vodă nr.87, Târgu Mureș, Mureș, mai exact lângă ieșirea din Piața mare de zi.
 • Dacă aveți o problemă legată de topografie ori cadastru și vă putem fi de folos sau dacă vreți să vă consultați cu noi înainte de a face o achiziție imobiliară vă așteptăm la o cafea.
 • Puteți ajunge atât cu mașina, pe care o puteți parca în curte la noi sau în parcarea din spatele pieței, cât și cu mijloacele de transport în comun, stația fiind chiar lângă noi.
 • La Toposma punem accent pe respectul față de beneficiarii lucrărilor noastre, față de proprietățile și bunurile lor și implicit pentru munca noastră, tot din respect față de voi , pentru a nu vă mai purta pe drumuri și pentru a nu mai irosi timpul vostru, ne-am mutat într-un loc central, ușor accesibil pentru toată lumea.
 •  Din aceleași considerente, indiferent de tipul de lucrare de care aveți nevoie, ne vom ocupa de toate demersurile și vom face toate drumurile necesare în locul vostru, excepție făcând doar situațiile când prezența proprietarului este obligatorie.
 • Facem totul cu responsabilitate pentru că este singura cale de a schimba, cât de puțin, mentalitatea și erorile din trecut a celor care se ghidează după vorbele ,,e bine și așa”.
 • Cel mai bun lucru în meseria noastră este recunoștința clientului mulțumit și satisfacția pe care o ai după o zi de lucru în care ai făcut lucrurile în așa fel încât nu-ți poți reproșa nimic.
 • Credeți și voi în aceleași valori!
  Vă așteptăm!